سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

دهم تیر در آینه تاریخ معاصر
ارسال شده توسط علیرضا حسن زاده در ساعت 8:20 عصر

امروز "شنبه" برابر با دهم تیر 1391هجری خورشیدی، دهم شعبان 1433هجری قمری و سی ام ژوئن سال 2012 میلادی است. مهمترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران در این روز، به شرح زیر است:

10 تیر 1365

عملیات کربلای 1 با رمز "یا ابوالفضل العباس ادرکنی" و با هدف آزاد سازی شهر مهران، در محدوده‌ای به وسعت سه هزار کیلومتر مربع آغاز شد.

 

10 تیر 1364

عملیات ایذایی ظفر 4 با هدف تصرف تپه دیده‌بانی مهمی در منطقه عملیاتی فکه توسط نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

 

10 تیر 1355

سازمان انرژی اتمی ایران قراردادی به مبلغ 8/7 میلیارد دلار با شرکت کرافت ‌ورک یونیون آلمان برای ساخت نیروگاه بوشهر امضا کرد. این قرارداد شامل ساخت دو واحد آب سبک تحت فشار هریک با بازده 1296 مگاوات است. همچنین در این راستا قراردادهایی برای تحویل 200 هزار متر مکعب آب خالص و سوخت مورد نیاز برای نیروگاه امضا شد.

 

10 تیر 1353

ایران و آمریکا به توافقی مقدماتی برای تحویل دو نیروگاه هسته‌ای و دریافت اورانیوم غنی شده دست یافتند.

 

10 تیر 1348

امام موسی صدر به عنوان نخستین رییس‌ مجلس اعلای شیعیان لبنان انتخاب شد. این مجلس‌‌ که با پیشنهاد امام موسی صدر و تصویب مجلس لبنان،‌ با انتخاب‌ هیئتی‌ شرعی‌ متشکل‌ از 9 نفر از علمای‌ بزرگ‌ شیعه‌ و هیاتی‌ اجرایی‌ متشکل‌ از 12 نفر، به‌ طور رسمی‌ و قانونی‌ شکل گرفته بود.

 

10 تیر 1332

طرح عملیات براندازی دولت "محمد مصدق" با نام عملیات " آژاکس " به تصویب نهایی وزارتخانه های امور خارجه آمریکا و انگلیس رسید. این طرح زمینه های اصلی کودتای 28 مرداد را فراهم آورد.

 

10 تیر 1321

"آدریان هولمن" کاردار انگلیس در دستورالعملی به نخست وزیر ایران خواستار اعمال سانسور در نامه ها و امانات وارده و صادره پستی شد. این دستورالعمل در زمانی صادر شد، که دولت انگلیس به کمک دوستان داخلی خود تلاش داشت تا سید ضیاء را به هر طریقی به ایران بازگرداند.

 

10 تیر 1320

"سر ریدر بولارد" وزیر مختار انگلیس در تهران در دیدار با "علی منصور" نخست‌وزیر از او خواست تا فوراً چهار پنجم آلمانی‌های شاغل در ایران را اخراج کند.

 

10 تیر 1299

کابینه دوم "میرزاحسن‌خان‌پیرنیا"( مشیرالدوله) تشکیل شد. کابینه وی تا 4 آبان 1299 دایر بود.


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس