سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

عرصه علم و فناوری در روزهای گذشته شاهد تحولاتی بود که از آن جمله می توان به "انجام نخستین عمل پیوند بینی"، "امضای شش طرح کلان ملی در حوزه محیط زیست"، "راه اندازی مرحله اول سامانه ثریا" و حضور دو دانشمند برجسته جهانی در ایران اشاره کرد.

1391/03/19 - 10:10

*** امضای شش طرح کلان ملی در حوزه محیط زیست

این شش طرح شامل "پایش، حفاظت و احیای زیست بومی پهنه های آبی خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر"، "پایش، حفاظت و احیای زیست بومی پهنه های آبی خلیج فارس، دریای عمان و دریای خزر"، "پایش، حفاظت و احیای تنوع زیستی ایران"، "کربرد فناوری های نوین در حوزه محیط زیست" و "توسعه و ارتقای فرهنگ زیست محیطی با هدف مشارکت مردم در حفاظت از محیط زیست" عناوین شش طرح کلان ملی در حوزه محیط زیست بود که به مناسبت هفته محیط زیست در کشور به امضا رسید.

*** انجام نخستین عمل پیوند بینی

یکی از مهمترین اخبار دنیای پزشکی انجام نخستین عمل پیوند بینی بود که توسط یک پزشک ایرانی صورت گرفت.

دکتر اسکندر سیف علیان مدیر بخش «نانوتکنولوژی و طب ترمیمی» دانشگاه کالج لندن، رئیس این تیم تحقیقاتی رمز موفقیت این محصول را محکم بودن و پذیرش بدن دانست؛ این مواد متشکل از نانومواد و کامپوزیت است که مانند عسل قادر است به هر شکل دلخواه تغییر داده شود.

از این روش برای ساخت اندام های دیگر بدن از جمله قلب هم استفاده خواهد شد، هرچند هنوز امکان ساختن اندامهایی مثل مغز، ریه و کلیه که پیچیدگی زیادی دارند، وجود ندارد.

***راه اندازی مرحله اول سامانه ثریا

همچنین راه اندازی مرحله اول سامانه ثریا با حضور رییس بنیاد ملی نخبگان از دیگر اخبار مهم حوزه علم و فناوری روزهای گذشته بود.

سامانه جامع الکترونیکی مدیریت امور و ارتباط با نخبگان و استعدادهای برتر بنیاد ملی نخبگان (سامانه ثریا)، مجموعه نرم افزاری است که از بخش های بانک اطلاعات یکپارچه الکترونیکی، گردش کار الکترونیکی، ارتباط الکترونیکی و تهیه گزارش‌های آماری و تحلیلی تشکیل شده است.

همچنین این سامانه شامل اطلاعات تحصیلی و علمی، تسهیلات دریافت شده توسط نخبگان و استعداد برتر از بنیاد و به ‌طورکلی مشخصات کسانی است که مورد حمایت بنیاد قرار می گیرند.

*** پرتاب کاوشگر 5 درتیرماه جاری

خبر پرتاب کاوشگر 5 در ماه آینده از دیگر اخبار حوزه هوافضا بود.

این کاوشگر توسط پژوهشگران سازمان فضایی ایران در پژوهشگاه هوافضای این سازمان طراحی و ساخته شده است.

پروفسور حجت الله ولی، نخستین دانشمند ارایه کننده نشانه های حیات در مریخ همچنین در هفته گذشته با حضور در خبرگزاری ایرنا به بحث و تبادل نظر درباره تحقیقات خود کرد.

قبل از پروژه کشف حیات در مریخ،‌ تحقیقاتی انجام داده بودم که نشان می داد یک باکتری به نام "مگنتو تاکتیک " کریستال های مغناطیسی تولید می کند که این کریستال ها بعد از مرگ باکتری همچنان در لایه های رسوبی باقی می مانند و از آنها می توان به عنوان شواهد بیولوژیکی استفاده کرد.

با اشاره به تحصیل تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی در دانشگاه مک گیل گفت: بهترین دانشجویان دانشگاه های خارجی ایرانی هستند.

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته در دانشکده مکانیک دانشگاه مک گیل از هر 100 دانشجو 70 نفر آنها ایرانی بودند که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کردند.

این محقق با اشاره به نبوغ و تحصیلات بالای این دانشجویان گفت: من آنها را تشویق می کنم تا به کشور برگردند و به سازندگی آن کمک کنند.

*** حضور برنده جایزه نوبل و بنیانگذار دیپلماسی فناوری جهان در کشور

پروفسور "پیتر آگر"، برنده جایزه نوبل شیمی در سال 2003 میلادی، دکتر "نیومن رایتل" پایه گذار دیپلماسی فناوری به منظور بحث و تبادل نظر در حوزه علم و فناوری در آخرین روز کاری از هفته جاری وارد تهران شدند.

بناست این دو دانشمند در هفته آینده به سخنرانی و تبادل نظر دراین حوزه بپردازند.


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس