وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

  رعایت هنجارها، سنت‏ها، آداب و روسوم و قوانین رایج محیطی که در آن زندگی کرده و به کار و فعالیت مشغولیم،‌ می‏تواند شخصیت سالم، جذاب و پرطرفداری را از ما به نمایش بگذارد.

مشاهدات نشان داده‏اند که چهار ویژگی هدفمند بودن،‌ امید داشتن، توکل کردن و شاکر بودن نه‏تنها در رشد شخصیتی زیبا و مطلوب نقش مهمی دارند، بلکه دارابودن این صفات، به‏تنهایی می‏توانند متضمن موفقیت همراه با آرامش باشند

      رعایت ارزش‏های اخلاقی، فرهنگی و انسانی، شخیصت سالمی را خلق  کرده، حتی می‏تواند بر آن‏دسته از زوایای پنهان شخصیتی که جنبة‌ منفی و ناسازگار داشته و به سبب وراثت یا تأثیرات محیطی، تجربه‏های ناخوشایند گذشتة خود و اطرافیان نزدیک پدید آمده و به‏صورت جبری بر انسان تحمیل می‏شوند، غلبه کند. مطالعات متعددی نشان داده‏اند، کسانی‏که به ارزش‏های دینی پای‏بندی بیشتری داشته باشند و در هر لحظه از زندگی به فکر مرگ و آخرت باشند، شخصیت سالم‏تری داشته و توانایی بالاتری در رشد و بازسازی شخصیت از خود نشان می‏دهند.

یکی از روش‏های مؤثر در ارتقاء شخصیت، جمع‏گرایی یا عدم کناره‏گیری از جمع است. دست‏یابی به شخصیتی دوست‏داشتنی با ویژگی‏های انسانی مورد قبول جامعه، از راه اجتماعی‏بودن و اجتماعی‏شدن شخصیت و پرهیز از انزواطلبی، گوشه‏گیری و خودمحوری امکان‏پذیر است. انسان اجتماعی قادر خواهد بود بسیاری از نیازهای طبیعی خود را از طریق برقراری رفتار اجتماعی به اصطلاح "جامعه پسند" تأمین کند.

همچنین، مؤلفه‏های فرهنگی رایج در شکل‏گیری شخصیت افراد جامعه، نقش مهمی ایفا می‏کنند. ازطرفی، چون درنهایت مردم سهم مهمی در تشکیل ساختار چنین مؤلفه‏هایی به‏عهده دارند، بنابراین تأثیر و تأثر متقابل فرهنگ و شخصیت مردم بر روی یکدیگر، غیرقابل انکارند.

رفتارهایی که طی زمان برای افراد به‏صورت عادت درمی‏آیند و بخشی از تجربه‏های زندگانیشان را تشکیل می‏دهند، در شکل‏گیری شخصیت و بروز آثار آن،‌ سهم فراوانی دارند. بدیهی است که تغییر رفتار نامطلوب و الگوپذیری از شخصیت انسان‏های بزرگ، می‏تواند در رشد و تعالی شخصیت، بسیار مؤثر باشد.

مسؤولیت‏پذیری نیز در رشد و تعالی شخصیت بسیار مهم است. کسی‏که مسؤولیت اعمال خود را می‏پذیرد و به آن‏چه انجام می‏دهد آگاهی کامل دارد، به‏طور مستمر در رشد شخصیت خویش کوشاست.

تطابق حرف با عمل نیز یکی از نشانه‏های شخصیت سالم و جامعه‏پسند است. برای بازسازی شخصیت لازم است که به آن‏چه می‏گوییم عمل کنیم و حرف و سخنی را بر زبان نرانیم اگر درصدد انجام آن در زندگی نیستیم. پرهیز از دوگانگی در حرف و عمل، شخصیتی واحد خلق کرده و درنهایت، از بروز شخصیت‏های چندگانه که برخی از افراد مبتلا به آنند، جلوگیری می‏کند.

برخورداری از شخصیتی سالم، موفقیت همراه با آرامش را به ارمغان می‏آورد. رعایت نکات سادة بالا که به صورت‏های مختلف مورد تأکید شرع، پیامبر، امامان و بزرگان و اندیشمندان قرار گرفته و برای هر کدام از موارد ذکرشده می‏توان انبوهی مصادیق گهربار شاهد آورد، فرد را به سوی پاکی، راستی و آرامش رهسپار کرده و او را در زندگی دنیا سعادت‏مند خواهد کرد.

پس به‏خاطر داشته باشیم که برای دست‏یازی به موفقیت همراه با آرامش، باید به‏طور مستمر شخصیت خود را نوسازی کرده،‌ در رشد و ارتقاء آن کوشا باشیم. رشد و بازسازی مداوم شخصیت، افق‏های روشنی از موفقیت پیش روی انسان باز کرده،‌ درهای تازه و جدیدی را برای بهترزیستن و برخورداری از آرامشی پایدار، به روی او خواهد گشود.

 


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس