معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد:دگزامتازون تزریقی در موارد اورژانسی یا مواردی که درمان خوراکی امکان پذیر نیست محدود می باشد و این دارو به هیچ وجه در درمان علائم سرماخوردگی توصیه نشده است .
واحد اطلاع رسانی دارو معاونت غذا ودارو دانشگاه پزشکی مشهد ، نسبت به عوارض ناشی از تجویز وریدی یا عضلانی دگزامتازون در موارد غیر ضروری هشدار داد .
طبق این گزارش،مصرف این فرآورده در گزارش های ارسالی در بسیاری از موارد سرماخوردگی، درد دندان، سردرد و یا سوء مصرف در ورزشکاران مشاهده شده است .
بر اساس اعلام این واحد ، عوارض گزارش شده به این مرکز را می توان به واکنشهای محل تزریق از جمله درد ، التهاب و آبسه در محل تزریق ، خارض ، تهوع ف سرگیجه ، گرگرفتگی ، استفراغ، ضعف ، سکسکه، کهیر، افزایش تعریق ، اختلالات بینایی ، افزایش فشار خون ، فلج شل گذرا، بیقراری ، توهم و بیخوابی اشاره کرد .
همچنین از جمله عوارض ذکر شده در منابع علمی در اثر مصرف گلوکوکورتیکوئیدها از جمله دگزامتازون عضلانی ، تاخیر در درمان زخمها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان ، افزایش خطر ابتلا به عفونتها ، برهم خوردن تعادل مایع و الکترولیت های بدن ، عوارض چشمی نظیر کاتاراکت ، عوارض عصبی ، تشنج ، افسردگی و عوارض پوستی عنوان شده است .