وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

متخصص طب کار و فلوشیب اختلالات خواب گفت : بیماری پـای بیقرار نوعـی اختلال خـواب است که در آن فرد مبتلا دچار احساس ناخوشایند در پاها می شود.

بیماری

"دکتر خسرو صادق نیت" روز جمعه در گفت و گوبا خبرنگار علمی ایرنا افزود: بیماری پـای بیقرار به صورت گزگز، مور مور، سوزش، درد و کشش در پاها احساس می شود که این احساس نـاخوشایند معمولاً در نـرمه ساق پا اتفاق می افتد ولـی می تواند در هر جای اندام تحتانی از مـچ پا گرفته تا ران ایجاد شود .

وی ادامه داد: بیماری پای بیقرار معمولاً وقتی رخ می دهد که بیمار دراز می کشد یا برای مـدت طولانی می نشیند ، فردی که دچار این حالت می شود به نا چار پای خود را حرکت می دهد.

وی با اشاره به اینکه حرکت پاها، راه رفتن، مالش یا ماساژ پاها به طـور موقت تا حـدی علایم را کاهش می دهد ، افزود : عـدم تحرک و استراحت سبب تشدید علایم بیمار می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه این بیماران در به خـواب رفتن دچـار مشکل هستند گفت : بهترین زمان خواب در انتهای شب و ساعـات صبح است این افراد خواب کافی و خوبی را تجربه نکرده اند ممکن است در طول روز خواب آلـود باشند.

صادق نیت ادامه داد:گاهی بیماری پای بیقرار به همراه حرکات متناوب اندامها حین خواب دیده می شود. این بیماران به صورت بی اختیار حرکات ناگهانی به اندامهای خود در حین خواب می دهند. این حرکات به طور معمول هر 10 تا 60 ثانیه رخ می دهد و بعضی افراد صدها بار در طی یک شب اندامهای خود را حرکت می دهند .

وی افزود :علت این بیماری شناخته شده نیست ، در بعضی خانواده ها به صورت ارثی این حالت بیشتر دیده می شود.

به گفته صادق نیت ،حاملگی ، کم خـونی و پایین بودن سطح آهـن خون، بیماریهای مزمن مثل نارسایی کلیوی، دیابت، آرتریت روماتویید و نوروپاتی های محیطی ،مصرف قهوه و ترکیبات حاوی کافئین ،می تواند این بیماری را تشدید نماید .

وی گفت :تشخیص ایـن بیماری بـر اساس شرح حال ، معاینات و پاراکلینیک است که توسط پزشک داده می شود و بر اساس عوامل مؤثر ،درمان آن صورت می گیرد.


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس