روبات مورچه در "نمایشگاه ره آورد فنی مراکز دانشگاهی علمی کاربردی" در محل مرکز دانشگاهی خانه کارگر کرمان رونمایی شد.
مجری طرح روبات مورچه روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه این روبات دارای شش پا، دو شاخک، نیش و چشم است افزود: روبات مورچه با نیش خود قادر به جا به جایی وسایل است.
"احسان محرابی" گفت: دور زدن، دیدن اجسام، حرکت اندامها، حمل اجسام و کنترل از راه دور از دیگر قابلیتهای روبات مورچه است.
وی با بیان اینکه این روبات قادر است مکانهای سختگذر را به راحتی طی کند افزود: از این قابلیت روبات مورچه می توان در زمینه های مختلف استفاده کرد.
مجری طرح روبات مورچه از قابلیت نصب دوربین در این روبات نیز به عنوان یکی از اقدامات مهم سازندگان آن یاد و بیان کرد: نصب جی.پی.اس هم می تواند علاوه بر ضبط تصاویر توسط دوربین موقعیتیابی محل را انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه این روبات را می توان در اندازه های مختف ساخت گفت: این مهم امکان استفاده از روبات مورچه را در کارهای فراوانی میسر می کند.
محرابیان هزینه ساخت روبات مورچه را یک میلیون و 500 هزار تومان ذکر و بیان کرد: این هزینه از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی تامین شده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت این طرح سه ماه طول کشید افزود: تامین هزینه های ساخت وسایل ابتکاری مهمترین مشکل در راستای تحقیق و پژوهش است.
او با اشاره به اینکه این کار به صورت گروهی انجام شده است گفت: "سیدحسام و هادی ناصحی، مهران شفیعی و صدف میلادی" از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در ساخت این دستگاه مشارکت داشته اند.