وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

امیدهای تازه محققان دانشگاه  امیرکبیر برای درمان پارگی مینیسک زانو به روش مهندسی بافت

پژوهشگران دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مرحله آزمون های حیوانی برای تهیه داربستی ویژه درمان پارگی مینیسک زانو به روش مهندسی بافت هستند.

ملیکا صارم " پژوهشگر طرح پارگی مینیسک زانو دراین مورد گفت: پارگی مینیسک زانو یکی از عوارض رایج فشارهای زیاد به زانو از جمله در ورزش هایی مانند والیبال و فوتبال است.

وی خاطرنشان کرد : بررسی ها در گروهی از والیبال بازان کشورمان نشان داد که 12 درصد از آنها مشکل مینیسک دارند و درمان های کنونی شامل برداشتن کامل یا قسمتی از مینیسک پاره شده می تواند عارضه ابتلا به آرتروز زودرس را به دنبال داشته باشد.

صارم درمورد روش جدیدی که محققان بر روی آن در حال بررسی هستند، گفت : در این روش سلول های بافت مینیسک ازخود بیمارگرفته و پس ازکشت درقالب یک داربست به محل مینیسک پاره شده ، متصل می شود ، این کار عارضه روش های کنونی را ندارد و موجب تشکیل بافت در قسمت پاره شده مینیسک می شود.

این پژوهشگر یادآور شد : این تحقیق هم اکنون در مرحله آزمون حیوانی است و در حال حاضر نمونه ای از این داربست در بدن خرگوش کار گذاشته شده و در هفته های آینده منتظر پاسخ بدن خرگوش خواهیم بود تا در صورت موفقیت گام های بعدی برای آزمون‌های گسترده تر و در نهایت آزمایش انسانی فراهم شود.

صارم ، مینیسک را دارای سه لایه پرخون، با خون رسانی متوسط و بدون خون رسانی ذکر کرد و گفت: پارگی ها معمولا به لایه داخلی که خون رسانی ندارد و ترمیم طبیعی آن امکان پذیر نیست، کشیده می شود ، از این رو در روش جدید، داربستی از سلول‌های رشد داده شده به همراه ماده غذایی در محل کاشته می شود، این داربست به تدریج و معمولا در 30 تا 40 روز در بدن جذب و سلول ها جزیی از مینیسک آسیب دیده می شوند.

به گفته وی این روش هم اکنون در برخی مراکز تحقیقاتی دنیا در حال بررسی و هنوز به مرحله انسانی نرسیده است.


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس