وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

برای هر کدام از ما حداقل برای یکبار هم پیش آمده که هنگام خرید مواد غذایی، میوه وتره بار و یا در موقع پرداخت کرایه تاکسی، مابقی پولی را که پرداخت می کنیم را با عنوان "پول خرد" به ما پس نمی دهند.  
زمانی که کرایه هر مسیر مثلا 125 تومان و یا 175 و 150 تومان است به احتمال یقین باید راننده سکه های را از قبل تهیه کند تا مجبور نشود وعده انداختن درصندوق صدقه را به مسافر بدهد.
البته بعضی از این راننده ها پیشنهاد بهتری دارند که به درد آخرتمان هم می خورد! و ره توشه ای پیش فرستاده می شود برایمان ، حال از خوب یا بدن بودن این قضیه که بگذریم راست و دروغ بودنش می ماند که به گردن گوینده است، اینکه به جایمان صدقه خواهند داد.
از تاکسی که پیاده شوم و به سوپر مارکت و مغازه سر کوچه می رسیم همین ماجرا تکرار می شود و مابقی آنچه که پرداخت کرده ای را با آدامس، شکلات، بلیط اتوبوس و ... در دستت می گذارند.
حالا اگه در همان روز میوه های داخل یخچال منزل نیز تمام شده باشد و قصد خرید میوه را داشته باشی، همین داستان دوباره اما به شکل دیگری و با ادبیات دیگری که به نظرت کاملا متفاوت می آید برخورد می کنی اما حکایت همان است که از صبح چند بار با آن مواجه شده ای!و نهایتا به سودجویی طرف مقابل به عنوان فروشنده و رعایت نشدن حقوق مصرف کننده ختم می شود.
اگر از هر میوه یک کیلو لازم داشته باشی هر چند مهم نیست تو چقدر بخواهی، مهم میل فروشنده است که چقدر بخواهد در آن روز فروش کند اما تفاوتش در این است که به تو گفته می شود از یک کیلو بیشتر شده "یک کیلو و خورده ای!" اشکال نداره؟! البته بدون اینکه منتظر جوابت باشند وزن میشه و فاکتورش رو هم دستت می دهند.
داروخانه ها شاید به همان اندازه کرایه تاکسی ، اما داروخانه مابقی به صورت چسب زخم، یک ورقه قرص پرداخت می شود اینجا شاید خوشحال هم بشویم . اگر قرص مسکن آن هم از نوع کدئین دارش باشد که بیشتر هم خوشحال می شویم.
اینکه در داروخانه ها با یک ورقه قرص یا با یک چسب زخم در بیشتر مواقع بیرون می آییم ، ناشی از قیمت گذاری نادرست در داروخانه ها است به عنوان مثال قیمت یک قلم دارو به صورت شربت یا قرص در داروخانه های به اینصورت است 1385 تومان یا مثلا 1293 تومان که همین مشکل در بیشتر موارد به گردن مشتری می افتد تا عملا هزینه بیشتری را پرداخت کند و حقوش رعایت نمی شود.
واقعا چرا رفتار منفعت طلبانه یک سویه که در آن رضایتمندی یک طرف مطرح است روز به روز باید بیشتر شاهدش باشیم و در بخش های بیشتری با آنها مواجه شویم.
پول خردهایی که خواسته یا ناخواسته هیچ وقت وجود ندارند، این اتفاق اگر یک بار باشد می توان از آن چشم پوشی کرد ولی اگر قرار باشد هر روز و هر روز تکرار شود بدون شک همین مشکل به ظاهر ناچیز را باید ریشه یابی کرد و مانع از تبدیل آنها به عادت های رفتاری پایدار شد.
عادت شدن یک رفتار و تبدیل شدن آن به هنجار های اجتماعی و رفتارهای پذیرفته شده نتیجه پذیرش و تکرار است.
اما آنچه که باعث عادت های رفتاری که ریشه آنها را باید در طراحی های نادرست محیطی در راستای رعایت حقوق شهروندی جستجو کرد بدون شک پذیرش از جانب مردم در تحکیم آنها بی تاثیر نیست.

 

 

 


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس