سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

روزی که امام راحل حسین فهمیده ، نوجوان سیزده ساله را رهبرنامیدند، نشان دادند که نوجوانان در جثه کوچک اما قلب بزرگ خود توانمندیهایی را ذخیره دارند که در موارد خاص شکوفا می شود وشجاعت، جسارت و صداقت اعمال و افکار این قشر از جامعه می تواند سبب ساز حوادثی تاریخی و سرنوشت ساز شود.                                                                                                                                                                                                           دلاورمردی کوچک که آموزگار ایثار شد

محمدحسین فهمیده در اول اردیبهشت 1346 در خانواده ای مذهبی در شهر قم دیده به جهان گشود و دوران ابتدایی را در همان شهر با نمرات عالی به پایان رساند و دوره راهنمایی را به دلیل انتقال به کرج در این شهر سپری کرد.

وی از دید دوستان و اطرافیانش نوجوانی مهربان، شجاع و کوشا بود و نمازش را با توجه به اینکه هنوز مکلف نشده بود، می خواند و احترام ویژه ای به والدینش می گذاشت و خود را موظف به اجرای فرامین امام (ره) می دانست و می گفت:"امام هر چه اراده کند، همان را انجام خواهم داد و من تسلیم او هستم."

با اوج گیری قیام ملت ایران علیه رژیم پهلوی، محمد حسین نیز با وجود سن کم، در فعالیت‏های مذهبی شرکت می‏جست.

در پی پیروزی انقلاب اسلامی و با تشکیل بسیج به فرمان امام خمینی (ره)، وی نیز عاشقانه به صف بسیجیان جان بر کف پیوست.

با بروز برخی اغتشاشات توسط منافقین کوردل در کردستان، محمد حسین عازم آنجا شد، اما چون سنش کم بود، او را بازگرداندند. اندیشه و تفکر او در کلاس درس نمی گنجید پس تصمیم گرفت با شرکت در آموزش‏های رزمی در تابستان، آمادگی کامل جسمی و رزمی نیز پیدا کرد.

با شروع جنگ تحمیلی، خود را به جبهه‏های جنوب رساند و توانست تا خط مقدم جبهه پیش برود. با یورش عراقی ها به خرمشهر، سنگر آنها محاصره و او توانست رزمنده ای زخمی را به پشت خط انتقال دهد.

وی در راه بازگشت، با مشاهده تانک های عراقی که در حال پیشروی بودند و قصد محاصره و قتل عام نیروهای خودی را داشتند، با بستن نارنجک به دور کمرش، به طرف تانک ها حرکت و در اثر اصابت تیر به پایش، به شدت مجروح شد اما بدون کوچکترین تردیدی به مثابه پرنده ای سبکبال، خود را به تانک پیشرو رساند و آن را منفجر ساخت. با انفجار این تانک بعثی ها وحشت زده عقب نشینی کردند.

بدین ترتیب با شکستن حلقه محاصره دشمن و رسیدن نیروهای کمکی، آن منطقه از وجود متجاوزان پاکسازی شد. پس از این واقعه صدای جمهوری اسلامی ایران، ضمن قطع برنامه های عادی خود، شهادت این نوجوانی سیزده ساله را اعلام کرد.

امام خمینی (ره) به مناسبت شهادت این نوجوان سیزده ساله در پیام تسلیتی فرمودند:"رهبر ما آن طفل سیزده ساله ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگ تر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید."

آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری در وصف رشادت های شهید فهمیده می فرمایند: "زنده نگه داشتن یاد حادثه شهادت دانش آموز بسیجی، شهید فهمیده از اصالت های دفاع مقدس می باشد".

هشتم آبان به مناسبت شهادت حسین فهمیده روز نوجوان نام گرفت تا ضمن بزرگداشت یاد و خاطره رشادت های آن دلاورمرد کوچک، با نگاهی دقیق تر به مقوله نوجوان و دوره نوجوانی نگریسته شود چراکه نوجوانان به عنوان آینده سازان، نقشی اساسی در میزان پیشرفت هر جامعه ای ایفا می کند.

نوجوانی برهه ای حساس در زندگی هر فرد و حد فاصل میان کودکی و بزرگسالی می باشد. روانشناسان، نوجوانی را دوره انتقال از وابستگی های کودکانه به استقلال و مسئولیت پذیری در جوانی و بزرگسالی می دانند.

نقش والدین نیز در این برهه حساس از زندگی بسیار مهم و تعیین کننده است، آنها می بایست ضمن حمایت و راهنمایی نوجوان، وی را به عنوان یک فرد دارای شخصیت مستقل در خانواده بپذیرند و در امور مختلف، نظر او را جویا شده و با وی مشورت کنند.

این روز بهانه ای است تا نوجوانان این مرز و بوم بتوانند ضمن الگو قرار دادن حسین فهمیده و دیگر بزرگان این سرزمین، این دوره پر تنش را به سلامت پشت سر گذاشته و به عنوان یک جوان با انگیزه به یک عضو موثر اجتماع تبدیل شوند.

گزارش: ایرنا

 


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس