استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف قرص های جوشان، ابتلا به عوارض گوارشی را در افراد کاهش می دهند.
دکتر" زینب السادات کریمی " افزود: بسیاری از مردم تصور می کنند مصرف قرص های جوشان که به عنوان مکمل محسوب می شود، برای بدن مضر است در حالی که این قرص ها عوارض شان بسیار کمتر از عوارض مصرف داروها است.
وی خاطرنشان کرد: بدن نیاز فراوانی به انواع ویتامین دارد و برخی از مردم ممکن است به مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامین ها باشد، حساسیت داشته باشند. در این صورت قرص های جوشان با انواع ویتامین ها می تواند نیاز بدن به ویتامین و کلسیم را تامین کند.
کریمی گفت: هرچه سن افراد بالاتر میرود، مقدار اسید معده شان کمتر میشود و این مساله ممکن است سبب شود که کلسیم در معده حل نشده باقی بماند و پس از مدتی دست نخورده از معده خارج شود.
وی افزود: این مساله علاوه بر جذب نکردن کلسیم، به بروز یبوست در فرد نیز منجر میشود. از سوی دیگر، زمانی که کلسیم در معده حل میشود، گاز تولید میکند، در صورتی که با استفاده از قرص های جوشان کلسیم، از بروز یبوست و ایجاد گاز در معده پیشگیری می شود.
این پزشک تصریح کرد: قرص های جوشان قادر هستند مواد مغذی مورد نیاز افراد را در مقادیر متفاوت تامین کنند، اما در مصرف این قرص ها نباید زیاده روی کرد.
کریمی گفت: املاح در بدن انسان وظایف مهمی را بر عهده دارند که چنانچه به مقدار کافی دریافت نشود، اختلالات و عوارض زیادی در انسان ایجاد می شود و سلامت شخص به مخاطره می افتد.