سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

ااستاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مهمترین موضوع تغذیه ای در ماه مبارک رمضان برای حفظ سلامت روزه داران در شرایط گرمی هوا و ساعات طولانی روز، دریافت مواد غذایی حاوی فیبر مانند سبزی ها و میوه های تازه است.

دکتر آزیتا حکمت دوست در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: مصرف کافی میوه و سبزی های تازه در وعده های غذایی افطار و سحر در ماه رمضان کمک می کند آب بیشتری در طول روز در بدن نگهداری شود و بدن دچار کمبود آب نشود.
حکمت دوست افزود: همچنین میزان استفاده فراوان از سبزی ها و میوه ها یکی از راه های اصلی مقابله با بروز مشکل یبوست در روزه داران در ماه رمضان است.
وی ادامه داد: علاوه بر این میوه ها و سبزی ها به علت دارابودن قندهای پیچیده، نقش به سزایی در کنترل سوخت و ساز (متابولیسم) قند، چربی و نیز تنظیم اشتها در افراد دارد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در سفره های افطاری علاوه بر سبزی بهتر است خرما، پنیر و چای شیرین و فرنی گنجانده شود، افزود: روزه دار بهتر است با شیر ولرم، خرما یا چای کمرنگ افطار کند و از نوشیدن آب سرد برای رفع تشنگی پرهیز کند.
حکمت دوست با بیان اینکه مصرف مواد قندی هنگام افطار کمک می کند قند خون به سرعت بالا رود، گفت: هنگام افطار از خوردن همزمان مواد چرب و بیش از اندازه قندی مانند زولبیا و بامیه، غذاهای سرخ کردنی و انواع آش باید پرهیز کرد؛ چراکه ورود قند بیش از نیاز بدن، تبدیل به چربی می شود و افزایش وزن را برای افراد به دنبال خواهد داشت.
متخصص تغذیه در مورد مواد غذایی مناسب در وعده سحر نیز اظهار داشت: در وعده سحر بهتر است مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز، مرغ و ماهی در غذاها گنجانده شود چون این مواد فرد را سیرتر نگه می دارد. همچنین خوردن خرما در این وعده به دلیل انرژی زا بودن مواد قندی می تواند به حفظ توان روزه دار کمک کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: روزه داران برای اینکه هنگام روزه داری کمتر تشنه شوند باید از خوردن غذاهایی مانند انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک در وعده سحری خودداری کنند.
حکمت دوست تاکید کرد: روزه داران وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنند زیرا این امر سبب افت توان بدن و تحلیل عضلانی خواهد شد.
وی اظهار داشت: روزه داران در صورت رعایت اصول تغذیه ای، در پایان ماه رمضان نه تنها اضافه وزن نخواهند داشت بلکه آن دسته از افرادی که بدن آنها در متابولسیم موادغذایی مشکل دارد و به بیماری هایی مانند قند خون و چربی خون بالا مبتلا و یا دارای اضافه وزن هستند، در پایان این ماه بهبود قابل توجهی در علایم بیماری آنها مشاهد خواهد شد و قند خون و چربی خون آنها به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس