سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبلاگ اطلاع رسانی بهاریون، فرهنگی اجتماعی اقتصادی ورزشی
پیام مدیریت وبلاگ :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، به این وبلاگ خوش آمدید . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وبلاگ ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما در بهتر شدن کیفیت مطالب وبلاگ یاری رسانید .

rss

درباره ما


قالب میهن بلاگ تقویم جلالی

موضوعات مطالب
آرشیو مطالب

آمار و امکانات

 ادامه پیگیری مباحث مربوط به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری توسط روزنامه های روز دوشنبه هفتم اسفند ماه 91 حاکی از آن است که رایزنی ها بویژه رقابت های درون گروهی و میان گروهی (تشکل های همسو) از شدت بیشتری برخوردار شده است.

به نوشته روزنامه اعتماد، محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین شنبه شب در جلسه ماهانه این جامعه با اشاره به احتمال اجماع اصلاح طلبان خطاب به اصولگرایان گفت: همه تلاش، سرمایه و بضاعت خود را خرج کنید که اصولگرایان به وحدت نزدیک شود، البته ما به نقطه واحد رسیدن امیدی نداریم.

وی افزود: تا انتخابات ممکن است روزهای حساسی داشته باشیم، نباید خدای نکرده از کسانی باشیم که مورد عقاب و شماتت رهبری قرار می گیرند.

باهنر با بیان اینکه بعضی ها در انتخابات به دنبال فتنه هستند، هشدار داد: باید فتنه ها را از الان رصد کنیم، فتنه فعلی از بحث انتخابات آزاد شروع شده که عده یی در داخل نظام و عده یی نیز در خارج این مقوله را مطرح کرده اند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به اعلام سه کاندیدای جبهه پیروان اشاره و تصریح کرد: از بنده نیز به عنوان یکی از این سه کاندیدا اسم برده شده، که البته این به پیشنهاد تشکل ها و بدون تفاهم با من بوده است و من اراده یی برای این کار ندارم، البته این هم که ما مخالفت کنیم اخلاقا درست نیست.

باهنر با بیان اینکه سیاست راهبردی ما رفتن به سمت وحدت است، گفت: اگر جامعتین به ساز و کار مشخص برسند ما حتما در قالب آن عمل خواهیم کرد در غیر این صورت بنده، ?آل اسحاق? و آقای ?متکی? با هم کار خواهیم کرد.

روزنامه اعتماد همچنین در چند خبر کوتاه نوشت:

کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اعلام کرد: به طور حتم در انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری، یک کاندیدا (احتمالا سعید جلیلی) را معرفی خواهیم کرد.

محسن رضایی، کاندیدای دو دوره انتخابات ریاست جمهوری: عدم ورود به انتخابات را خیانت به ملت می دانم.

محمد سعیدی کیا، وزیر چهار دولت موسوی، هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد و از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری: تقریبا مردم من را می شناسند و در صورت تبلیغات خوب، پیروز انتخابات آینده خواهم بود. رییس جمهور نشوم: وزیر هم نمی شوم.

ابوالقاسم رئوفیان سخنگوی جبهه ایستادگی: ?جریان انحرافی همه نیرو و هنر خود را برای طعمه کردن هاشمی بسیج کرده است.?

محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه: کسانی که در عمر سیاسی خود هیچ نشانه یی از التزام عملی به قانون اساسی و ولایت فقیه نداشته اند و برعکس، نمادی از قانون ستیزی و ولایت ستیزی یا ولایت گریزی دارند اگر نامزد ریاست جمهوری می شوند، باید انتظاری برای تایید صلاحیت نداشته باشند.



* به نوشته روزنامه جام جم به نقل از خبرگزاری مهر، مصطفی پورمحمدی در پاسخ به پرسشی در مورد احتمال نامزدی آیت الله هاشمی رفسنجانی خطاب به خبرنگاران گفت: من به عنوان یک منبع مطلع و آگاه می دانم که آقای هاشمی در انتخابات آتی نامزد نمی شود و شما نیز دنبال پیرمردها نباشید.

وی همچنین در خصوص نامزدی خاتمی هم گفت: به واسطه مرتبطانی که داریم می دانم که خاتمی هم نامزد نخواهد شد.

پورمحمدی افزود: ما نباید دنبال شخصیت های تکراری باشیم.



* روزنامه رسالت امروز نیز همچون روزهای گذشته خبرها و رویدادهای مربوط به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را پی گرفته و می نویسد که دبیر کل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفته که رویکرد ائتلاف سه گانه را ارزشی و اصولگرایانه می دانیم .

این روزنامه به نقل از خبرگزاری مهر می افزاید: حسین فدایی در پایان نشست هفتگی شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اظهار داشت: چنانچه رویکرد این ائتلاف صرفا سیاسی و سهمیه خواهی نباشد مورد حمایت جمعیت ایثارگران است.

فدایی همچنین گفته که از منظر ما هرگونه سهمیه خواهی، تمامیت خواهی، خود برتربینی و حذف نیروهای وفادار به نظام مردود است و قابل قبول نیست؛ تلاشی که خیرخواهان برای همگرایی می کنند، اگر متکی بر ارزش ها و ایستادگی روی ارزش ها باشد، پسندیده است.

رسالت همچنین زیر عنوان ، محمد نبی حبیبی تابع خرد جمعی اصولگرایان هستیم?

به نقل از حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی نوشت: می خواهند بداخلاقی را وارد رقابت های انتخاباتی کنند و درسایه این امر از قانون عبور کنند.

وی افزود: باید مراقبت کرد که در انتخابات قانون حاکم باشد و رقابت ها اخلاقی و توام با احترام به حق انتخاب مردم باشد.

حبیبی گفت: برخی به نهادهای انقلابی تهمت می زنند و می گویند می خواهند انتخابات را مهندسی کنند حال آنکه این تهمت زننده ها، همصدا با رسانه های بیگانه در حال مهندسی انتخابات مطابق با اهداف اتاق جنگ نرم دشمن هستند، ما باید تلاش کنیم امنیت روانی و اخلاقی جامعه را حفظ کنیم و نگذاریم دشمن به اهداف خود برسد.

وی در پاسخ به این سووال که نامزد حزب موتلفه برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کیست؟ گفت: حزب در جمع بندی نظرات خود به این نتیجه رسید که آل اسحاق را به عنوان نامزد مورد نظر خود به جبهه پیروان خط امام و رهبری معرفی کند تا در فرآیند همگرایی اصولگرایان با محوریت روحانیت دیدگاه موتلفه در ائتلاف لحاظ شود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، تاکید کرد: بدون شک ما تابع خرد جمعی اصولگرایان هستیم و مجموعه اصولگرایان به همراه جامعه روحانیت به هر جمع بندی برسند ما تابع آن جمع بندی خواهیم بود.



* عضو شورای مرکزی جبهه پیروان به خبرگزاری تسنیم گفته که معرفی سه نامزد از سوی جبهه پیروان به معنی نفی فعالیت های ائتلاف سه گانه نیست.

به نوشته روزنامه رسالت ، ?محسن کوهکن? بر نقش آفرینی جامعتین در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری تاکید کرد و در خصوص معرفی سه کاندیدا از سوی جبهه پیروان خط امام و رهبری، گفت: جبهه پیروان از 15 تشکل سیاسی تشکیل شده است که در همه انتخابات بر محوریت جامعتین تاکید دارد و در این دوره از انتخابات، سه نفر را به عنوان کاندیدا معرفی کرده است البته این اقدام ما به معنی نفی فعالیت های ائتلاف سه گانه (ولایتی - قالیباف - حدادعادل ) نیست.

کوهکن با بیان اینکه جبهه پیروان از جامعتین خواهش کرده که در انتخابات سال آینده محوریت اصولگرایان را برعهده گیرند، اظهار داشت: تکثر نامزدها در جریان اصولگرایی منجر به شکست می شود، بنابراین داوطلبان و تشکل ها باید حکمیت نهایی را بپذیریند و امیدواریم با چتر جامعتین و نقش ویژه آنها اصولگرایان به یک نامزد دست یابند.



* روزنامه کیهان تحت عنوان، ?چاه ویل فتنه برای اصلاح طلبان? نوشت: طیف های مختلف مدعی اصلاح طلبی همچنان میان گزینه های حداکثری و حداقلی، و تحریم انتخابات یا دنده عقب گرفتن از ادعای تقلب سردرگمند.

به نوشته کیهان، ?عباس عبدی? در این زمینه به تسنیم گفت: گروهی از اصلاح طلبان حضور فعال در انتخابات را به گونه ای تعریف و بیان می کنند که شامل نامزد حداکثری آنان از حیث رای آوری است، و گروهی دیگر تحقق این برداشت را در شرایط کنونی مطابق با واقعیت های موجود سیاسی ایران ندانسته و آن را به منزله بلاموضوع کردن شرکت در انتخابات می دانند، و گمان می کنند که شرایط سال 1388 با 1392 آن قدر تفاوت دارد که نتوان از همان موضع 4 سال پیش وارد انتخابات شد.

وی می افزاید: این قطع رابطه میان اصلاح طلبان و حاکمیت برای هر دو طرف مشکل آفرین شده است، شاید دیدار اخیر سه نفر از فعالان اصلاح طلب با رهبری بتواند زمینه را برای بازسازی این ارتباط برقرار نماید.

عبدی در پاسخ به این سووال که کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی و حضور وی را به عنوان کاندیدا چقدر محتمل می دانید و آیا این تصمیم را صحیح و مناسب می دانید؟ می گوید: با توجه به شرایط سنی و وضعیت سیاسی و دو بار حضور ناموفق قبلی آقای هاشمی (مجلس ششم و سال 1384) گمان نمی کنم که هیچ شانسی برای حضور مجدد و موفقیت آمیز ایشان وجود داشته باشد.

روزنامه کیهان همچنین به نقل از خبرگزاری مهر خبر داد: اتاق فکر اصلاح طلبان که هر دو هفته یکبار با حضور چهره های شاخص اصلاحات از مجمع روحانیون مبارز، احزاب منحل شده مشارکت و سازمان مجاهدین، کارگزاران و شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به دعوت خاتمی برگزار می شود، راهبرد کاندیدای حداکثری و انتظارات حداقلی[!؟] را انتخاب کرده است.

بنابراین گزارش در جلسه هفته گذشته این اتاق فکر که با حضور محمد خاتمی، غلامحسین کرباسچی، عبدالله نوری، محمدرضا خاتمی، مجید انصاری، محمدعلی نجفی، اسحاق جهانگیری، نجفقلی حبیبی و... برگزار شد، استراتژی راهبردی ?کاندیدای حداکثری و انتظارات حداقلی? برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات تعیین شد.

یعنی بدون گذاشتن هیچ شرطی، یک چهره شاخص که بتواند اجماع کامل میان اصلاح طلبان ایجاد کند انتخاب و با آن کاندیدا وارد رقابت ها شوند.

در این جلسات برخی عقیده دارند تنها با کاندیداتوری خاتمی اصلاح طلبان می توانند به کاندیدای حداکثری برسند و برخی دیگر بر کاندیداتوری هاشمی تاکید دارند.

برخی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی نیز که یکی از قطب های تصمیم گیری در این جلسات هستند اعتقاد دارند که پروژه حضور مجدد خاتمی و هاشمی در انتخابات به نفع جریان اصلاحات نیست و این تلقی را ایجاد می کند که این جریان توانایی معرفی چهره جدید را ندارد.

کارگزاران بر حضور چهره هایی همچون نجفی و جهانگیری در انتخابات تاکید دارد.

بنابراین گزارش، محمد خاتمی با کاندیداتوری اش در انتخابات مخالفت کرده و از اعضای این کمیته مشورتی خواسته روی فرد دیگری به اجماع برسند.

کیهان در ادامه گزارش خود می افزاید: ?بازی اصلاح طلبان با کلمات قلمبه اما گنگ در حالی است که آنها برای حضور در چارچوب حقوقی انتخابات، چاره ای جز اعلام برائت از فتنه گران قانون شکن و معارض با جمهوریت و اسلامیت نظام ندارند وگرنه بازی با کلماتی نظیر حداقلی و حداکثری، راه به جایی نمی برد.?


قشم آنلاین

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس